Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile de acces si de utilizare cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera că ati citit si inteles acesti Termeni de Utilizare si efectul lor asupra dumneavoastra.

Site-ul este intr-o continua adaptare, Compania (astfel cum este definita mai jos) incercand sa implementeze constant noi functionalitati ale acestuia. Ca atare, acesti Termeni pot fi influentati de aceste modificari. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului si acestor Termeni prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare, cu exceptia situatiei in care modificarile sunt substantiale, caz in care va vom informa utilizand adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o la momentul la care v-ati creat un cont in cadrul Site-ului. Va rugam sa recitiți Termenii in mod regulat pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestora.

 1. INTRODUCERE. LEGE APLICABILA

 

1.1 Termenii si conditiile de acces si utilizare (“Termenii”) a site-ului www.cvmodel.ro (“Site-ul”) reprezinta regulamentul de functionare si utilizare a Site-ului, care devine obligatoriu pentru toti utilizatorii, indiferent ca acestia isi creaza un cont pe Site.

1.2 In prezentul document urmatorii termeni vor avea sensurile descrise mai jos:

– „Compania” sau „noi” inseamna societatea Joy of Life Consulting S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Burnitei nr. 60, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6355/2017, cod fiscal 37508408, email office@cvmodel.ro, telefon: +40 728 – 689.023; Compania este cea care opereaza Site-ul in mod exclusiv.

– “Utilizator” sau “Dumneavoastra” inseamna persoana fizica sau reprezentantul persoanei juridice ce acceseaza si foloseste Site-ul prin crearea unui cont de utilizator;

– “Vizitator” inseamna o persoana fizica ce acceseaza Site-ul sau sectiuni ale acestuia, fara a-si crea un cont in cadrul acestuia;

1.3 Prin intermediul Site-ului, ne propunem sa:

– oferim informatii de interes public din domenii diferite legate de piata muncii precum: resurse umane, piata locurilor de munca, salarizare etc, informatii structurate atat sub forma de articole (fie create intern, fie preluate de pe alte site-uri publice), cat si sub forma unor discutii de tip forum;

– oferim posibilitatea Utilizatorilor de a-si descarca CV-ul si scrisoarea de intentie, precum si ghiduri despre completarea acestora din  cadrul Site-ului;

1.4 Acești Termeni sunt supuși legilor romane. Orice litigiu care se naste din sau in legatura cu utilizarea Site-ului va fi solutionat de instantele si/sau autoritatile romane competente.

 1. CONTINUTUL SI SECTIUNILE SITE-ULUI

 

2.1 Site-ul gazduieste numeroase resurse online de informare, inclusiv instrumente de comunicare, articole, stiri, forumuri si servicii de interactiune sociala.  Site-ul este destinat atat Vizitatorilor si Utilizatorilor.

2.2 Site-ul este structurat in mai multe sectiuni, dupa cum urmeaza:

Sectiuni accesibile Vizitatorilor / Utilizatorilor

 1. a) Sectiunea Modele CV, dedicata decarcarii diferitelor modele de CV si scrisori de intentie pe care Utilizatorii le pot utiliza.

 

 1. b) Sectiunea Stiri, dedicata centralizarii celor mai recente articole si stiri din domenii diferite precum: resurse umane, piata locurilor de munca, salarizare etc

2.3 Continutul gazduit de Site provine din surse diverse, precum: articole si stiri create de catre Companie, articole si stiri preluate de pe alte site-uri, informatii oferite de catre Utilizatori.

2.4 Continutul gazduit de Site este oferit, fara perceperea vreunei taxe de acces, oricarui Vizitator si/sau Utilizator. Totusi, anumite tipuri de continut sunt accesibile doar Utilizatorilor.

2.5 De asemenea, anumite sectiuni ale Site-ului sunt accesibile dupa efectuarea unor plati reprezentand contravaloarea anumitor servicii pe care Compania, prin intermediul Site-ului,  le poate presta pentru Utilizatori, cum ar fi descarcarea CV-urilor si a scrisorilor de intentie de pe pagina specifica fiecarui produs.

2.6 Sub nicio forma si in nicio situatie, Compania nu va ingradi dreptul la libera exprimare a Utilizatorilor.

 1. INREGISTRAREA SI SECURITATEA UTILIZARII SITE-ULUI

 

Securitatea Utilizatorilor / Vizitatorilor

3.1 In scopul accesarii anumitor sectiuni sau functionalitati ale Site-ului, este necesara crearea unui cont de Utilizator.

3.2 Pentru a parcurge procesul de inregistrare, va trebui să completați formularul de inregistrare disponibil pe Site furnizand numele de utilizator, adresa de email si o parola sau sa va inregistrati pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de socializare.

3.3 Dupa transmiterea formularului de inregistrare, vă vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra, confirmand inregistrarea. Accesarea e-mailului receptionat este necesara pentru validarea contului de Utilizator.

3.4 Contul fiecarui Utilizator este securizat printr-o parola aleasa de persoana respectiva. Va revine raspunderea de a pastra confidentialitatea propriei parole si a securitatii contului dumneavoastra. In consecinta, sunteti singurul raspunzator de toate activitatile care au loc in contul dumneavoastra. In cazul in care aveti suspiciuni privind folosirea neautorizata a contului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati imediat utilizand adresa de e-mail office@cvmodel.ro sau folosind butonul Feedback disponibil in fiecare pagina a Site-ului. De asemenea, asigurati-va ca va deconectati de la contul dumneavoastra de fiecare data cand terminati sesiunea de vizitare si utilizare a Site-ului.

3.5 Fiecare Utilizator poate folosi un singur cont. Incercam sa ne asiguram de acest aspect solicitand completarea unei adrese de e-mail la momentul inregistrarii unui cont in cadrul Site-ului. Nu este permisa utilizarea contului altui Utilizator sau accesul altor persoane la contul unui Utilizator. Fiecare Utilizator este obligat sa pastreze confidentiale numele de utilizator, parola și orice alte informații de acces in cont. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre Utilizatori a acestei obligatii.

3.6 Utilizatorii au obligatia de a respecta urmatoarele informatii la inregistrare, respectiv utilizare:

 1. i) sa aiba cel putin varsta legala de angajare (16 ani); Site-ul nu este destinat persoanelor fizice sub aceasta varsta, mai ales luand in considerare imposibilitatea legala a acestora de a avea calitatea de angajati inainte de aceasta varsta.
 2. ii) sa furnizeze date reale si actualizate, mai ales in ceea ce priveste informatiile prezentate in CV-ul acestora; in lipsa unor informatii actuale si reale, este posibil ca experienta de utilizare a Site-ului sa fie suboptimala.

3.7 Pe parcursul utilizarii Site-ului, anumite date cu caracter personal apartinand Utilizatorilor / Vizitatorilor sunt prelucrate de catre Companie. Toate informatiile privind datele cu caracter personal sunt disponibile in Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal disponibila aici

3.8 Vizitatorilor le este garantat faptul ca Site-ul nu contine programe software sau componente ale acestora care ar putea afecta performanta si functionarea dispozitivului utilizat pentru accesarea Site-ului

 1. REGULI DE UTILIZARE SI CONDUITA A UTILIZATORILOR

 

4.1 Raspunderea privind acuratetea si realitatea informatiilor, datelor si mesajelor pe care le furnizati va revine exclusiv dumneavoastra. Nu ne asumam vreo obligatie de a investiga adevarul celor afirmate, de a monitoriza sau verifica acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația in vigoare a comentariilor dumneavoastra si a continutului publicat de dumneavoastra.

4.2 In momentul in care trimiteti spre publicare un comentariu, sunteti pe deplin responsabili cu privire la orice comentariu care:

 1. a) au un caracter obscen, insultator, calomnios, amenintator, violent, abuziv, denota ura, sunt de natura a hartui sau discrimina pe orice criteriu, sunt pornografice sau profanatoare sau incurajeaza un comportament care ar fi considerat o infractiune sau incalcare a legii; este interzis orice atac la persoana. Tratati-i pe ceilalti Utilizatori cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Compania isi rezerva dreptul de a elimina comentarii care sunt raportate de catre alti Utilizatori ca incalcand acest paragraf ori care sunt in mod vadit contrare acestui paragraf.
 2. b) au caracter de „spam” sau reprezinta orice alta forma de publicitate nesolicitata, materiale promotionale sau mesaje comerciale, cu exceptia spatiilor in care acest lucru este permis in mod expres. Compania isi rezerva dreptul de a elimina comentarii care sunt raportate de catre alti Utilizatori ca incalcand acest paragraf ori care sunt in mod vadit contrare acestui paragraf.

4.3 Va rugam sa utilizati corect limba romana (folositi cuvinte intregi, virgula, punctul si cratima). De asemenea, va rugam sa nu folositi un limbaj de tip „chat”. Verificati textul inainte de a-l posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti vizitatori ai site-ului.

4.4 Nu citati excesiv din comentariile anterioare; citati doar partile esentiale astfel incat comentariile sa fie usor de citit. Va rugam sa specificati numele, ID-ul sau nickname-ul autorului comentariului pe care il citati. Este interzisa doar postarea de citate fara contributie personala sau fara a se specifica sursa/autorul. Mesajele de acest tip vor fi sterse. Este interzisa folosirea drept nume, ID sau nickname a unui brand sau a unei pagini personale web.

4.5 Odata publicat un comentariu, ne acordati o licenta neexclusiva, cu titlu gratuit, nelimitata in timp, pe teritoriul Romaniei, pentru reproducerea, publicarea, transmiterea si difuzarea acestuia in scopul exploatarii si promovarii Site-ului.

4.6 Orice abatere de la obligatiile de mai sus se sanctioneaza cu stergerea comentariilor dumneavoastra si/sau restrictionarea accesului dumneavoastra la acest Site.  Acest drept pe care ni-l rezervam nu trebuie sa fie interpretat ca o aprobare a noastra sau ca o responsabilitate fata de comentariile dumneavoastra  sau continutul incarcat pe Site, indiferent daca utilizam sau nu acest drept.

4.7 Sunteti obligati sa ne despagubiti pentru orice daune directe sau indirecte pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dumneavoastra pe Site-ul nostru si care nu au fost refuzate spre publicare sau sterse dupa publicare (neavand pentru noi un caracter vadit nelegal sau vatamator).

4.8 Este interzis sa:

(i) reproduceti, copiati, distribuiți sau sa valorificati Site-ul, inclusiv orice parte a continutului acestuia în orice scop, fara a obtine acordul nostru scris in prealabil;

(ii) sa descarcati sau sa copiati informatii in beneficiul unei alte afaceri; si

(iii) sa utilizati instrumente de extractie a datelor, roboti sau instrumente similare de colectare si de extractie de date.

4.9 Nu aveti dreptul sa introduceti virusi sau alte materiale daunătoare tehnologic, sa incercati sa obtineti acces neautorizat pe Site-ul nostru sau sa atacati Site-ul. Orice astfel de abuzuri, care pot constitui infractiuni, vor fi raportate autoritatilor competente.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

 

5.1 Compania nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor gazduite pe Site. Daca se considera ca orice informatie gazduita de Site violeaza drepturile legale ale persoanelor fizice sau juridice in cauza, este necesara semnalarea acestei situatii la office@cvmodel.ro, impreuna cu probe precise si relevante care combat informatiile gazduite.

5.2 Compania nu sustine prin publicare parerile exprimate. Site-ul are un rol neutru, de facilitare a accesului publicului la informatii despre piata muncii. Ne declinam orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau in legatură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în masura permisă de legislatia în vigoare, cu exceptia pierderilor sau daunelor cauzate de frauda, greseli intentionate sau neglijenta grava.

5.3 Datele furnizate de Utilizatori la inregistrare nu pot fi puse la dispozitia nimanui decat in cazul in care legea impune acest lucru si cu exceptia situatiilor descrise in Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal disponibila aici.

5.4 Site-ul nu va fi întotdeauna disponibil și poate avea anumite erori. Ca atare, vă asumați folosirea acestuia  pe riscul dumneavoastra, fără garantii de orice fel din partea Companiei

5.5 Site-ul poate contine link-uri catre site-uri operate de terte parti, care sunt semnalizate ca atare pentru a putea fi usor identificate. Includerea pe Site-ul nostru a oricărui link catre un site al unui tert nu inseamna ca aprobam, avizam sau acceptam responsabilitatea pentru acest site al unei terte parti, continutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispozitie prin acesta. Nu suntem obligati sa filtram si sa monitorizam si nu am investigat sau monitorizat nici un site al unui tert pentru acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislatia in vigoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a Site-ului sau bazarea pe aceste site-uri ale tertilor, pe care le folositi pe propriul risc in conditiile stipulate in aceste site-uri.

5.6 Puteți crea un hyperlink catre Site-ul nostru de pe un alt site sau document fara acordul nostru scris in prealabil sub rezerva conditiilor prevazute in prezenta clauza. Un hyperlink nu implica faptul ca aprobam produsele sau serviciile dumneavoastra sau oricare dintre produsele sau serviciile site-ului pe care inserati link-ul catre Site-ul nostru, sau disponibile prin acesta. In masura in care vom identifica un hyperlink ca fiind plasat pe un site care are un continut ilegal, amenintator, defaimător, obscen, pornografic sau profanator sau care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau o incalcare a oricarei legi sau ca, în interpretarea Companiei, daunează sau poate dauna intereselor sau reputației Companiei si Site-ului sau firmelor cu care lucram (sau produsele si/sau serviciilor noastre și ale acestora), vom apela la solutiile legale pentru a solicita eliminarea acelui hyperlink din cadrul site-ului care incalca aceasta clauza.

5.7 Ne rezervăm dreptul de a solicita oricând, la discretia noastră, pentru orice motiv, ca orice link pe care il creati spre Site-ul nostru de pe un alt site sau document sa fie eliminat. In acest caz, va vom trimite o notificare de incetare pe numele inscris mentionat la inregistrarea dumneavoastra a numelui de domeniu a site-ului sau la orice adresa de e-mail furnizata pe site-ul dumneavoastra Veti avea obligatia de a sterge hyperlinkul in maxim 5 zile de la primirea notificarii.

 1. PROPRIETATE INTELECTUALA, MARCI COMERCIALE, DREPT DE AUTOR SI SOFTWARE

 

6.1. CV MODEL este o marca comerciala combinata inregistrata, detinuta in mod exclusiv de catre Companie si nu poate fi folosita decat cu acordul prealabil scris al Companiei.

6.2. Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului, inclusiv continutul acestuia, design-ul, continutul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio/video, apartin in mod exclusiv Companiei.

6.3. Postarea de comentarii si continut de dvs in calitate de Utilizator nu va acorda niciun drept sau titlu cu privire la Site.

6.4. Toate drepturile de autor privind programele software utilizate pe Site apartin Companiei, in afara de software de tip open source. Tot continutul software-ului, elaborarea acestuia si software-ul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea sau executarea continutului acestui site nu sunt permise fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al Companiei.

 1. POLITICA LIVRARE

 

7.1. CV MODEL ofera spre vanzare produse digitale, cu livrarea prin descarcare de pe site. Imediat dupa mesajul de succes al plasare al comenzii, veti gasi detaliile comenzii dvs. in sectiunea Contul Meu\Comenzi si imediat ce plata va fi acceptata si comanda procesata, veti putea gasi produsele cumparate in Contul Meu\Downloads.

Produsul primit va fi identic cu cel din fotografie, exceptand fireste detaliile legate de prezentare cum ar fi poate fotografiile folosite ca si model sau diverse date completate in fotografia de pe site-ul CV Model.

Termenul de livrare este imediat, incepand cu data la care plata a fost procesata si confirmata de catre CV Model. Dupa ce aceste conditii au fost indeplinite, veti putea accesa produsul cumparat urmarind metoda descrisa mai sus.

Ghidurile de completare a CV-urilor cat si modelele Premium pot fi descarcate de un numar nelimitat de ori timp de 30 de zile de la data la care plata a fost procesata si confirmata de catre CV Model. Dupa trecerea a 30 de zile, linkul de download va expira si va fi necesara o noua achizitie.

Modelele de CV Gratuite pot fi descarcate de un numar nelimitat de ori si nu sunt limitate ca si timp de descarcare.

 

 1. POLITICA RETUR

 

8.1. Produsele digitale fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare.

Avand in vedere ca produsele prezentate sunt proprietate intelectuala cu distributie online, in momentul achizitionarii si primirii link-ului de download, produsul devine automat proprietatea dumneavoastra si este nereturnabil.

 1. POLITICA PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

 

Vrem sa-ti (tie, “Utilizatorul”) oferim posibilitatea, prin intermediul Site-ului, de a afla informatii relevante despre piata muncii si a putea aplica la locuri de munca utilizand modelele de CV oferite prin intermediul Site-ului. Pentru a putea realiza aceste obiective, avem nevoie sa accesam mai multe tipuri de DCP.

De aceea, te rugam sa parcurgi aceasta Politica pentru a intelege care este relatia dintre DCP care iti apartin si Site, mai exact: cine prelucreaza si cine are acces la aceste DCP, in ce scop si pe baza carui temei este efectuata prelucrarea, care sunt drepturile tale in legatura cu DCP care iti apartin si alte detalii relevante.

La ce DCP ne referim? Site-ul prelucreaza informatii obtinute de la tine atat direct (de exemplu, atunci cand completezi un formular sau o casuta text in cadrul Site-ului, cum ar fi formularul de inregistrare ori formularul aferent sectiunii Feedback) cat si indirect (de exemplu, ca urmare a faptului ca folosesti Site-ul de pe un anumit dispozitiv identificat printr-o adresa IP specifica).

O parte din aceste informatii sunt DCP (adica informatii care te pot identifica ori pot duce la identificarea ta). Dintre acestea:

– o categorie este necesara pentru a face Site-ul sa functioneze (de exemplu, adresa de e-mail este necesara pentru a-ti putea valida contul in cadrul Site-ului si a spori, astfel, securitatea contului tau);

– o alta categorie este folosita in baza unui interes legitim al nostru (noi, “Compania”, definita mai jos) – de exemplu, numele, username-ul sunt utilizate pentru a putea limita situatiile in care un Utilizator ar putea publica o contributie anonima, al carei caracter de veridicitate ar fi contestabil de catre alti Utilizatori ai Site-ului;

– in fine, o ultima categorie de DCP sunt prelucrate cu acordul tau explicit si prealabil, a carui existenta o stocam raportat la momentul la care o obtinem din partea ta. Poti afla mai multe detalii despre DCP prelucrate in Sectiunea 3 de mai jos.

9.1. Cine poate prelucra DCP care iti apartin, prin intermediul site-ului? In primul rand, entitatea care opereaza Site-ul, denumita “Compania”: Joy of Life Consulting SRL, o societate inregistrata si functionand in Romania.

9.2. In al doilea rand, in dezvoltarea si operarea Site-ului, utilizam produse si servicii dezvoltate si operate de catre terte parti. Acestea au capacitatea tehnica de a stoca / accesa / prelucra o parte din DCP preluate de catre noi prin intermediul Site-ului si le prelucreaza conform scopurilor indicate de catre noi. Toate aceste terte parti si rolul lor in arhitectura Site-ului si prelucrarii DCP sunt descrise in Sectiunea 4.1 din pagina Politicii de Prelucrare a Datelor Personale.

9.3. Toate DCP care iti apartin sunt prelucrate de terti care fie se afla si prelucreaza DCP pe teritoriul Uniunii Europene, fie prelucreaza aceste DCP in conformitate cu prevederile dreptului Uniunii Europene. Astfel, dorim sa colaboram numai cu entitati care prelucreaza DCP prin intermediul unor sisteme aflate pe teritoriul Uniunii Europene sau care respecta prevederile dreptului Uniunii Europene si sa utilizam servicii de stocare a DCP care ne ofera posibilitatea stocarii acestora pe teritoriul Uniunii Europene sau in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene.

Ai o serie de drepturi in legatura cu DCP, pe care suntem deschisi sa te ajutam sa ti le exerciti. Poti afla mai multe despre aceste drepturi in Sectiunea 5 din pagina Politicii de Prelucrare a Datelor Personale.

Daca ai intrebari ori nelamuriri cu privire la continutul acestei Politici, sau sugestii de imbunatatire a acesteia, ne poti contacta la office@cvmodel.ro.

Aceasta Politica se completeaza cu Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului, iar detaliile sale pe larg pot fi consultate aici.