Despre CV Model

Suntem o companie orientata catre oameni si cu o misiune simpla, dar mareata: vrem sa ai de zece ori mai multe sanse de angajare. Si nu, nu este imposibil.

Intr-o piata in care fiecare tipa sa-si vanda marfa, cel mai prezentabil castiga.

Premisele de la care a plecat CV Model au fost calatoria petrecuta timp de 3 ani alaturi de aproape 180 de oameni cu care am facut consiliere in cariera, precum si situatia ingrijoratoare a economiei dupa primul val al pandemiei.

In Mai 2020 rata reala a somajului s-a estimat in jurul cifrei de 8%. In conditiile in care in mod normal, aproximativ 7 milioane  de romani sustin o economie de 20 de milioane, aceasta cifra este alarmanta. Din acest punct, pentru a reusi, e clar ca fiecare candidat va trebui sa se vanda cat mai bine si sa agite cat mai energic mana pe sus.

De aceea, ne-am propus sa ne folosim experienta pentru ajuta 1000 de persoane sa-si gaseasca un loc de munca in 2020 . Consilierea fata in fata ramane in continuare de cel mai mare impact; din nefericire insa, un numar restrans de oameni cunosc avantajele si nu toata lumea si-o poate permite.

Prin intermediul CV Model iti oferim o gama larga de template-uri de CV, gratuite si premium, cat si ghiduri profesionale pentru studenti si pentru experti in domeniu. Mai departe lucram un format care sa iti permita sa executi si simulari de interviu prin intermediul site-ului. Dupa cum spuneam si la inceput, vrem ca tu sa ai de zece ori mai multe sanse de angajare. Si vrem sa-ti fie usor sa ajungi acolo.

MR Mihai Rosca – CEO & Fondator CV Model

Cunoaste Echipa

Ei sunt oamenii fara de care lumea CV Model nu s-ar invarti.

Suntem o echipa mica, dar ambitioasa, de profesionisti. Impreuna numaram peste 30 de ani de experienta in domeniul IT, Product Management si Resurse Umane.

Ceea ce a pornit inital ca o calatorie de dezvoltare profesionala individuala, s-a concretizat intr-o initiativa de consiliere in cariera pentru adulti si apoi in crearea unui loc unde fiecare candidat isi poate creste singur sansele de angajare.

PS: Suntem si super responsive, asa ca daca ai vreo idee de imbunatatire, nu ezita sa ne contactezi chiar azi!

MR_round-freshblue echipa cv model

Mihai Rosca

Fondator si CEO
ia_round-freshblue echipa cv model

Ioana Arhire

Marketing si Creatie
designer-round-freshblue echipa cv model

Bogdan Tudor

Web Design & Gamification Architect
cs_round-freshblue echipa cv model

Claudia Sutu

Director Resurse Umane