Intrebari Frecvente

Imediat dupa mesajul de succes al plasare al comenzii, vezi gasi detaliile comenzii tale in sectiunea Contul Meu\Comenzi si imediat ce plata va fi acceptata si comanda procesata, vei putea gasi produsele cumparate in Contul Meu\Descarcari.

Produsul primit va fi identic cu cel din fotografie, exceptand fireste detaliile legate de prezentare cum ar fi poate fotografiile folosite ca si model sau diverse date completate in fotografia de pe site-ul CV Model.

In cazul in care comanda este finalizata, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii initiale si emiterea unei noi facturi. Refacturarea se poate face doar in cadrul aceleiasi luni contabile si doar pentru facturile ce depasesc valoarea de 500 RON. Pentru a solicita o refacturare, completeaza formularul de contact cu datele comenzii ce trebuie refacute, cat si cu noile date de facturare. Te rugam sa tii cont de faptul ca refacturarea este posibila doar in varianta persoana fizica -> persoana juridica. Nu se fac refacturari pentru comenzile efectuate in perioada Campaniei Black Friday.

Avand in vedere ca produsele prezentate sunt proprietate intelectuala cu distributie online, in momentul achizitionarii si primirii linkului de download, produsul devine automat proprietatea dumneavoastra si este nereturnabil.

Template-urile si modelele de pe CV Model sunt compatibile cu toate versiunile de Microsoft Word de pe piata.

Atat template-urile si modelele completate de pe CV Model sunt simplu de editat in Microsoft Word. Nu trebuie decat sa muti si sa editezi casutele necesare continutului sau sa inlocuiesti poza din model cu cea personala.

Nu gasesti raspunsul la intrebarea ta?

Contacteaza-ne